Wil je de foto's groter bekijken, klik dan een keer op de foto voor een groter resultaat en 2 keer voor de optimale grootte.

maandag 21 februari 2011

MINI club dag Muiden

Zondag 20 februari was de eerste van 4 clubdagen van de Mini seven club. Deze werd gehouden op het terrein van de Maxis te Muiden. Lekker dichtbij, dus geen reden om niet te gaan. Er zijn in Nederland 2 officieele mini clubs, t.w. de Minisevenclub, deze bestaat voornamelijk uit oude Mini's. En de NewMINIclub, deze bestaat uit alleen maar nieuwe MINI's ( 2001 en jonger, oftewel het nieuwe model )
Met een nieuwe MINI ben je welkom bij allebei de clubs.

Er kwamen vele Mini's op de clubdag af. Uiteraard was er een speciale plek gereserveerd voor Mini parking only. Het is een grappig gezicht om al die karretjes op een rij te zien staan.


Er waren beschilderde Mini's. Leuke kleurplaat voor de kinderen...


 Hele mooi onderhouden Mini's, zoals deze Silverbullit. Geen roestplekje te vinden !


Echte race Mini's, zoals deze. In de meest opvallende kleuren gespoten en vol met reclame.


Ook was er een friese Mini. In plaats van de gebruikelijke strepen op de moterkap en een vlag op het dak, had deze witte Mini, hand geschilderde pompebleds. ( het symbool van de friese vlag)


Er was zelfs een Mini speciaal voor dames. Geheel in de kleur rose en met een tulpentapijtje achter het raam.Hele lange Mini's, oftewel een Minilimo! Compleet met bar en tv en luxe bekleed. Deze kan je trouwens ook een keer huren.Oud en Nieuw stond gebroederlijk naast elkaar. De lange rijen met Mini's waren niet te overzien. Ik gok dat er zo'n 150 oudjes waren en ongeveer 35 nieuwe. deze nieuwe MINI had hem tussen de oudjes gezet. Ik heb de mijne even discreet aan de kant geparkeerd.Dan heb je nog altijd van die Minioten die hun Mini volplakken met stickers. Er waren standjes zat, waar die stickers verkocht werden, maar ik doe daar niet aan mee. Zonde van mijn auto.Zoals je ziet, Mini's zat. Het was jammer dat er zoveel wind stond op het open terrein, en dat de temperatuur niet meewerkte. Iedereen vluchtte op een gegeven moment de burger king in, voor wat warms te eten of te drinken. De behendigheidsrace heb ik niet afgewacht, ben lekker in mijn nieuwe MINI ( met verwarming, want dat hebben die oudjes niet) lekker een stukje gaan toeren.
Op zondag 3 april, volgt er een MINI rit van de NewMINIclub. Dat word een toertocht door Noord Holland. Uiteraard gevolgd door een blog.

Tot de volgende Blog,
Groetjes Odette

11 opmerkingen:

 1. Hoi Odette
  wat grapig die mini's.
  groetjes Herman,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig met al die mini's,
  't is een leuke en orginele serie Odette.

  Groetjes, Joop

  Ingang was idd Panneland, kunnen we wel weer eens doen samen met Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Odette,
  sehr schöne Bilder!
  Danke für deinen Kommentar zum Sealife, ist ja nicht weit von Weihnachtsmarkt zum Sealife, ein Besuch lohn sich auf jeden Fall.
  LG Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk al die mini`s, vooral de minilimo, die ziet er zò komisch uit.
  Je hebt vast een leuke dag gehad.
  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Odette..
  de minilimo is helemaal geweldig ;)
  En ik neem aan dat de Pink mini...Ook voor bepaalde heren te gebruiken is..
  Erg leuk die Mini club..
  Gr Henk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Odette, wat een leuke mini serie!
  Ziet er heel gezellig uit, ze hebben toch echt allemaal een eigen stijl dat maakt ieder karretje zo bijzonder. Groetjes en een fijne dag Cristien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat enig Odette!
  Ik wilde vroeger altijd zó graag zo'n mini hebben, maar het is er nooit van gekomen, wel een klein Fiatjes, ook leuk :-)
  Je hebt de bijzondere wagentjes leuk laten zien, vooral die minilimo is geweldig!
  Groetjes
  Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een mooie opkomst, voor jou een thuis haven, wat heb je hierin ook weer veel verschillende uitvoeringen, sta dan ook altijd te kijken wat ik nog aan Pinokkio zou willen veranderen, had je dat ook..Die minilimo wat een gaaf ding. JE hebt er een leuke blog van gemaakt. Kan niet wachten om ook met Pinikkio naar buiten te komen..was het maar vast voorjaar..

  En een dagje AWD met Joop, ik ga graag mee, gezellig...

  Groetjes Von

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk serie Mini foto Odette!
  Is weer eens iets anders, mooi werk.
  Groet,
  Peter en Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Odette,
  leuke fotos heb je gemaakt. Een Minilimo had ik erder ook nog niet gezien....
  Groetjes
  Bianca

  BeantwoordenVerwijderen