Wil je de foto's groter bekijken, klik dan een keer op de foto voor een groter resultaat en 2 keer voor de optimale grootte.

donderdag 5 mei 2011

Keukenhof ( deel 2 )

Zoals gezegd, had ik nog een aantal foto's van de Keukenhof. Zoals jullie begrijpen maak je op zo'n dag zo veel foto's dat je ze niet allemaal in een blog kan plaatsen. Ik ga er alleen geen gewoonte van maken om een dubbele blog te maken over een onderwerp.
Maar ik wilde graag een foto plaatsen, die het ontstaan van deze keukenhof blog laat zien. De foto is gemaakt door mijn vriendin Monique, en met haar toestemming hier geplaatst.Grappig om mezelf zo te zien zitten tussen de bloemen. En het blijft natuurlijk leuk dat de hond ook mee mag. Door het warme weer van afgelopen dagen en de droogte , zal het hoogtepunt van de keukenhof alweer voorbij zijn. Maar gelukkig hebben we de foto's nog....


Witte narcisTulpen soortGerafelde tulpGebroken hartjeIedereen bedankt voor de leuke reacties ! En in de vlogende blog gaan we aapies kijken....
Tot de volgende.
Groetjes Odette11 opmerkingen:

 1. Hoi Odette, wat leuk, jij met je hond tussen de bloemetjes
  De bloembollen waren idd vroeg over hun hoogtepunt heen, ik heb zondag een fietstocht gemaakt, maar het was helaas echt te laat ( gelukkig toch nog wel wat gezien hoor, blog volgt nog)
  Ik vind vooral de witte tulp erg mooi, superscherp, mooi belicht, en de wazige blauwe bloemen in de achtergrond maken het plaatje compleet.
  Groetjes
  Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk die foto van jouw en je hond Het is soms lastig als ze er bij zijn met foto's maken, maar het wel gezelig als er bij zijn vind ik De gebroken hartjes vind ik altijd zo lief en deze witte versie is erg mooi vastgelegd
  groetjes Jacky

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, je maakt erg mooie foto's. Ik ga je zeker volgen.

  Fijn weekend.
  Cynthia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Odette, wat is je openings foto samen met je trouwe viervoeter mooi! Gezellig om er zo samen met een vriendin op uit te trekken, je laat het keukenhof gevoel echt wel heel sterk naar voren komen, erg goed gedaan.
  Groetjes Cristien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Odette
  een hele mooie serie van keukenhof.
  groetjes Herman,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat is dit een leuke foto geworden zo met Gismo tussen de bloementjes. Wat staan er prachtige bloemen tussen, je hebt ze mooi in beeld weten te brengen. Het hartje is heel apart. Iets om in de agenda te zetten voor volgend jaar.

  Groetjes Von

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk die bloemen foto`s Odette!
  Jij met Gizmo tussen de bloemen vind ik ook erg leuk.
  Men zorgt er voor dat Keukenhof het hele seizoen mooi is, mensen die dat willen kunnen best nog gaan (tot eind Mei)
  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's! Ik ben nog nooit in de Keukenhof geweest met de bollen ... terwijl ik toch elk jaar daar een rondje fiets als de bollenvelden in bloei staan en er altijd langs kom :-)

  Groetjes,Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi Odette!
  Het is heel veel jaren geleden dat ik in de keukenhof ban geweest :-)
  Leuk om zo even mee te kijken!
  Groet,
  Peter en Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke opnames Odette, altijd gezellig al die kleurrijke bloemen om je heen.

  groetjes, Joop

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Odette
  Een beetje laat...Maar ik heb het druk met mijn tuin..Het lijkt niet op keukenhof..Want veel bollen staan er niet in mijn tuin..een paar tet tet tet..en dat is alles.
  ik ga meer voor vaste planten..niet dat tulpen niet mooi zijn..maar na de bloei..ziet het er niet uit.
  Nee..dan is een bezoekje aan de Keukenhof beter om ze te zien bloeien.
  (volgens mij is er nu de Lelie keuring.
  Hert gebroken hartje is wel erg vroeg..of niet soms?...mooi bloemetje!
  Gr Henk

  BeantwoordenVerwijderen