Wil je de foto's groter bekijken, klik dan een keer op de foto voor een groter resultaat en 2 keer voor de optimale grootte.

vrijdag 14 januari 2011

Vossen

Ik kwam er achter dat ik toch wel veel foto's heb van de bekende vossen in de AWD. Lang niet allemaal heb ik die op Zoom of op mijn blog geplaatst. Vandaar dit  Blog bericht speciaal over deze prachtige dieren.  Ik plaats natuurlijk niet alle foto's die ik van ze gemaakt heb, slechts een compilatie van verschillende bezoeken.

Niet alleen in de AWD komen vossen voor. Ook in de Oostvaarders Plassen  en omgeving zijn ze in grotere getale te vinden. De volgende vossen
foto's heb ik in maart 2010 gemaakt toen ik terug reed van een bezoek aan de OP. Deze vos liep in het veld en ik zag direct dat hij een prooi gevangen had. Het bleek om een eend te gaan. De kop had hij er al afgevreten en hij was duidelijk op zoek naar een plek om de rest van de buit te begraven. Toen ik hem even kwijt was ( ik zat in mijn auto) ben ik uitgestapt en bleek hij in een greppel te zitten. Ik stond op nog geen 10 meter afstand, en hij keek me recht aan. Totaal niet bang.Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze vossen serie. Dit jaar ga ik er weer vrolijk op uit om nog meer (wilde)  dieren op de foto te krijgen. Tot de volgende Blog.
Groetjes Odette

11 opmerkingen:

 1. This blog is a nice through access to culture for other countries, humans and wildlife. Come see the pictures Teuvo blog and tell all your friends why you should visit Teuvo pictures blog. Therefore, to obtain your country's flag to rise higher in my blog. Merry began in 2011 years! Teuvo Vehklaahti Finland

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Odette

  Geweldig zo's serie van de vos met zijn prooi, echt super dat jij deze hebt kunnen maken, ben er best een beetje jaloers op hoor.

  Groetjes, Joop

  bedankt voor je fijne recties, en misschien tot volgende week bij de AWD wandeling

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Odette
  Geweldige foto’s van die vozen het blijft een mooi dier
  Groetjes Herman.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Odette,

  Prachtige foto serie en die met de prooi zijn een mooie bonus!
  Toppie!!
  Groet,
  Peter en Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gààf om zoveel vosse foto`s bij elkaar te zien.
  Met de buit vind ik helemaal klasse, de vos lijkt trots om jou zijn buit te laten zien.
  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Odette,
  De AWD-vosjes zijn en blijven heerlijke fotomodellen, maar je vos met prooi lijkt me een echte wilde vos, en die foto's spreken me daarom nóg meer aan, fantastisch om dit meer te mogen maken!
  Groet
  Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. het blijven mooie beelden om te zien, vooral de OVP vos met de dode eend is echt prachtig om te zien. Ook omdat deze uit de auto zijn genomen en heel toevallig tegen bent gekomen, dit wilde vosje. Heel mooi gemaakt.

  Groetjes Von

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die vos met prooi, echt een hele mooie serie. Super dat je dat moment voor je lens kreeg.
  De AWD vos is wat mager op jouw foto's, waa dit afgelopen zomer. Inmiddels zien ze er stukken beter uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Odette,
  Wat een prachtige serie van deze vos. Geweldig om het dier met een prooi aan de haal te zien gaan. De portret opname (foto 6) vind ik echt een topper. Mooi van kleur en een geweldige pose.

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Odette
  Wat een Super foto's van de vos met prooi..in de OVP. Ja...Dat is echt Super!!!
  Wat is dat ook een heerlijk gebied.
  Gr Henk

  BeantwoordenVerwijderen